Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Raamdecoratie

HOME / raamdecoratie

Raamdecoratie kopen

Bepaal de sfeer, lichtinval en stijl van je interieur met onze uitgebreide collectie raamdecoratie van Style bij ABZ raamdecoratie en Dutch Interior Blinds. Beide merken hebben een ruim assortiment aan aluminium en houten jaloezieën, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, verticale lamellen, vouw- en plissé gordijnen.

Raamdecoratie is heel bepalend voor de sfeer en stijl van een ruimte. Naast sfeer en stijl is ook de functie die raamdecoratie moet hebben, belangrijk bij het maken van je juiste keuze. Zo kan raamdecoratie dienen als privacybescherming, energiebesparing, licht tempering, afscheiding of puur als decoratie.

Wij geven je graag advies over raamdecoratie in onze showroom of aan huis, zodat je direct kunt bekijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Gordijnen kopen

Schuurmans rolluiken en raamdecoratie heeft een ruime keuze aan gordijn stoffen, met elk een eigen functie. Onze gordijnen stoffen zijn van het merk A House of Happiness, By Tzum en Style by ABZ raamdecoratie. Omdat we gekozen hebben voor  verschillende collecties is er voor ieder wat wils. Van rijke kleuren tot neutrale tinten, van speelse dessins tot rustige eenvoud. Met gordijnen creëer je een warm, intiem interieur.

De gordijnen worden altijd op maat gemaakt in het atelier. Daardoor is het bij een groot deel van onze stoffen collectie ook mogelijk om vouwgordijnen, paneelgordijnen of kussens te laten maken in dezelfde of bijpassende gordijn stof!

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie raamdecoratie? Neem contact met ons op voor vrijblijvende afspraak! 

Gordijnen

Onze gordijncollectie bestaat uit vitrage, inbetweens, vouwgordijnen, transparante en verduisterende gordijnen van A House of Happiness en By Tzum waar je echt blij van wordt!

Deze collectie kenmerkt zich door de vele kleuren, dessins en prints. Met meer dan 100 verschillende stoffen is het een toegevoegde waarde voor uw huis, van natuurlijk en neutraal tot gekleurd met bonte prints.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende plooimethodes en aanvullende opties zoals voering of Happy lock. Ieder interieur zijn eigen stijl.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen naadloos in heel veel stijlen. Daarom zijn ze voor veel interieurs de perfecte oplossing. Verduisterend, semi-transparant, transparant, sfeervol en net zo functioneel als klassieke gordijnen.

De vouwgordijnen zijn leverbaar met of zonder baleinen afhankelijk van de keuze van de stof en jouw smaak. Ook is er een keuze in een onderrand met segment waaruit gekozen kan worden voor een half segment of heel segment. Dit is vaak afhankelijk van het type raamkozijn en de grote hiervan.

De keuze van de stof geeft al vaak weer welke stijl / sfeer je in je huis wil neerzetten. Moet dit een warme rustige uitstraling geven of wil je een eyecather er van maken door een leuke print te kiezen. Bij ons is alles mogelijk van strakke uni kleuren tot aan landelijke bloemenprints.

Graag denken wij met je mee en geven ook ons advies in welke keuze je het beste kunt maken. Uiteraard staat altijd je eigen voorkeur centraal.

Rolgordijnen

Met het strakke uiterlijk van een rolgordijnen creëer je rust in je interieur. Rolgordijnen zorgen ook voor privacy en zijn ideaal tegen laaghangende zon.

Rolgordijnen zijn puur, eenvoudig en stralen rust uit. Om dit te onderstrepen, komen rolgordijnen het best tot hun recht met een stof in een effen kleur.

Wij hebben een uitgebreide collectie met uni-kleuren in prachtige kleuren en van de beste kwaliteiten. Van wit tot feloranje en van bosgroen tot modern grijs. Bovendien kun je kiezen voor een lichtdoorlatende of een verduisterende stof.

Jaloezieën

Of je nu een industrieel, neutraal of warm interieur hebt, met horizontale jaloezieën kun je elke sfeer neerzetten die je maar wilt.

De kracht van een horizontale jaloezie is dat deze strak en sfeervol tegelijk is. Bovendien is het een bijzonder praktisch product: in één handomdraai doseer je het zonlicht in je woning. 

Wij hebben een assortiment van aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, bamboo jaloezieën en foam/vinyl jaloezieën welke eindeloos te combineren zijn en passend in vele interieurs.

Nieuwsgierig geworden? kom eens bij ons langs en ontvang hier een staal van, je zult versteld staan!

Verticale lamellen

Verticale lamellen staan bekend om hun functionaliteit. In één handomdraai bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Bovendien zijn lamellen tijdloos en geven ze je ramen optisch meer lengte.

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor grote ramen en afwijkende raampartijen, zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen.

Daarnaast hebben diverse varianten de eigenschap goed om te kunnen gaan met vochtige ruimtes. Kortom een verticale lamel kan altijd en overal!

De collectie bestaat uit stoffen, kunststof en aluminium lamellen daarnaast heb je een ruime keus aan kleuren en dessins.

Plissé gordijnen

Met een plissé gordijn kiest u voor gebruikersgemak. U kunt de plissé op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt.

Plissé gordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek. Plissé gordijnen hebben een compact ophangsysteem en zijn geschikt voor elk type raam. Zelfs draai-kiepramen  laten zich gemakkelijk met een plissé bekleden.

Bepaal zelf welk deel van het raam u wilt afschermen en waar inkijk mogelijk is. Het is zelfs mogelijk om de bovenkant van het gordijn te laten zakken (top-down).

De plissé stoffen variëren van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend.